Om Hussborg GK

I norden är det enkelt att finna sitt favoritställe. Det är under sommaren när nätterna är ljusa och varma som Hussborg med dess 18-hålsbana blir ett självskrivet mål för många golfintresserade.

Strax utanför Ljungaverk, mellan Östersund och Sundsvall ligger Hussborg herrgård. I anslutning till herrgården ligger Hussborgs golfbana med sina 18 greener och fairways i toppklass, med första tee bara 100 meter från herrgården och 18:e hålet i direkt anslutning till verandan.

Spela och bo på Hussborgs Herrgård, boka direkt på telefon 0691-332 70.

Banan är belägen i ett livskraftigt, grönskande område där människor satte ned sina bopålar tidigt i den svenska historien. För att vistelse ska bli så angenäm och minnesrik som möjligt erbjuder vi olika sidoaktiviteter och även boendeformer, dvs. från lågpris i vandrarhemmet, hotellet, herrgården till någon av de lyxiga sviterna. Däribland herrgårdens Fornnordiska svit eller Svit Ingrid Bergman som har samkvämsrum med bar och utsikt över Engelska parken och sovrum med utsikt mot golfbanan.

Vi kan rekommendera vandring efter den nordligaste pilgrimsleden, S:t Olavsleden, som leder förbi Hussborg. Här har folk genom århundraden vandrat från österland upp till Nidaros och St. Olofs Domen i Norge.

För Ert välbefinnande kan vi även komponera en meny av drycker, viner etc. som reserveras för Er under vistelsen.

ImageImageImageImage